a

MagicSEO Partners

 

Evolució e-commerce

Quasi 16 milions d’internautes de 16 a 60 anys, compren online, el 74% de la població, i amb una freqüència de 2,4 vegades al mes i una mitjana de 75€ per tiquet de compra.

Existeix un 66% que declara comprar online tot i tenir l’opció de botiga física. El principal motiu és la comoditat, el segon motiu és la falta d’ofertes en els punts de venda físics. Viatges, oci i tecnologia tornen a liderar les categories més comprades online. Moda, alimentació i llar, ocupen una segona àrea d’interès.

 

Llança el teu negoci als usuaris online

Diversos estudis afirmen que 7 de cada 8 usuaris compren online per la confiança que la web els hi transmet. Aquesta confiança principalment prové d’experiències prèvies i el fet de proporcionar a l’usuari formes de pagament segures.

El comprador online alterna 1,4 dispositius de mitjana per fer les seves compres online. Sent l’ordinador el principal dispositiu, per un 94% seguit dels dispositius mòbils: mòbil 29% i tablet 19%.

Beneficis MAGICSEO? I tant!

Experts en posicionament SEO

 

Eficiència i estratègies d’alt impacte

 

Diferents nivells de servei

 

Sistema exclusiu i innovador

 

Alt valor. Baix preu

 

Reports mensuals

 

Posicionament web en les primeres posicions

 

Alexa Rank

 

Generador de tràfic internacional

Fes que els teus clients et trobin, siguin on siguin

Posicionament SEO i Optimització WEB

MAGICSEO posiciona en l’àmbit local, regional, nacional i internacional. L’objectiu és arribar a tot el món. El sistema de posicionament MAGICSEO traspassa barreres. Som capaços de posicionar qualsevol pàgina web o blog. El sistema MAGICSEO també posiciona xarxes socials i oferim el servei d’Alexa Rank.

XARXES SOCIALS
Facebook, Instagram, Youtube, Vimeo, etc.

ALEXA RANK
L’eina Alexa Rank fa que la teva pàgina web estigui millor considerada per qualsevol motor de cerca.

CERCADORS
MAGICSEO activa el teu web a qualsevol cercador (Google, Yahoo!, Bing, Altavista, etc.)

 

CONTACTA AMB EL TEU DISTRIBUIDOR